Добре дошли в уебсайта на Братя Костадинови - семейно дружество, в град Силистра, което специализира в производството, обработката и разпространението на селскостопанска продукция


blank

 За Нас

Братя Костадинови

Братя Костадинови е семейно дружество, образувано през 1995 година в град Силистра. Специализира в производството, обработката и разпространението на селскостопанска продукция. Базирано в град Силистра, България, в една от най-плодородните области в Европа. Постепенно сме изградили име с отлични и качествени продукти и услуги.

Ние полагаме оптимални усилия в нашата работа от началото на нашата дейност в поддръжката на нашите земи и овощни градини, което ни дава възможност да доставяме трайно качество. Всички наши продукти са със удостоверено качество и са ни помогнали да си изградим ниша на българските и чуждестранни пазари. Разполагаме със съоръжения за съхранение с температурен контрол и пакетиране на продукцията. Раполагаме също така със специализирани транспортни превозни средства.

Братя Костадинови произвежда зърнени храни – пшеница, царевица, маслодаен слънчоглед и за печене, маслодайна рапица и ечемик. Ние разполагаме със съоръжения и оборудване за обработка и пакетиране на тези храни във разнообразни продукти за пазара. В това число – различни типове брашно, олио, храна за птици и други. Продуктите могат да бъдат доставени в най-удобната форма на пакетиране, според препочитанията на купувача.

Ние, също произвеждаме разнообразни плодове – череши, кайсии, ябълки, праскови, сливи, круши и ягоди. Плодовете зреят на слънце между Май и Септември и могат да бъдат доставени в количества на едро или пакетирани според поръчката.

Освен производството на плодове, ние сме оползотворили потенциала на нашите добре поддържани овощни градини и ниви за производството на пчелен мед. Хранителните и лечебни качества на българския мед са добре познати и той е популярен не само на европейските пазари.

Ние имаме гъвкава система за поръчване, конкурентни цени и ефикасна клиентска услуга.

Ако сме успели да предизвикаме вашия интерес с нашето разнообразие, моля свържете се с нас за да получите повече информация за нашите продукти и за да поръчате мостра.

ОЧАКВАМЕ ДА ПРАВИМ БИЗНЕС С ВАС!